Dobos József - egyéni vállalkozó
Balatonfüred köz- és térvilágítás üzemeltetője
alpin.dobos@gmail.com, +36 20 359 31 26

Balatonfüredi székhelyű egyéni vállalkozásom 2007-ben favágási és emelőkosaras szolgáltatás főtevékenységekkel alakult. A dinamikus fejlődésnek köszönthetően a vállalkozás eredeti profilját kiszélesítette a villamos ipari munkavégzéssel, mely napjainkban főtevékenységünket adja és   keretein belül nagyobb volumenű, valamint komplexebb kivitelezési feladatokat tudunk ellátni.

A növekvő igények kielégítése érdekében gépparkunkat, eszközeinket folyamatosan korszerűsítjük, fejlesztjük, mindezeknek és kiváló szaktudású munkavállalóimnak köszönhetően vállalkozásunk 2015-ben a közvilágítás karbantartásához és javításához szükséges E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.  által képviselt „FAM technológia helyszíni audit” eredményeként megfelelt minősítést kapott.

A következetes működés érdekében 2017-ben az E.ON Hungária Zrt. leányvállalatai által meghirdetett „Közép- és kisfeszültségű villamos elosztóhálózat létesítése, felújítása, karbantartása és eseti jellegű üzemzavar elhárítása” tárgyú előminősítési eljáráson minősített megfelelt besorolást szereztünk. 

Vállalkozásom 2015 óta felelős Balatonfüred területén található köz- és térvilágítási hálózat működtetéséért, karbantartásáért és az esetleges hibák kijavításáért.

                
                  Fotó: Hanzsér Péter

A köz- és térvilágítási hálózat karbantartásával kapcsolatos munkavégzés során Balatonfüred Város Önkormányzatával és az E.ON Hungária Zrt. területi illetékes leányvállalatával szerződéses kereteken belül működünk együtt.

Célunk, Balatonfüred területén található köz- és térvilágítás folyamatos üzemeltetése, az esetleges hibák gyors és korszerű javítása.

Ennek érdekében kérjük Önök segítségét is. Amennyiben az illetékes területen hibát észlelnek a működésben, legyenek szívesek jelezni számunkra a fentiekben található elérhetőségek egyikén vagy honlapunk hibabejelentő rendszerén keresztül.

 

                                             Tisztelettel: 

                                                                       Dobos József
                                                                     egyéni vállalkozó